Over ons

Al sinds 1972 is Havekes Sleutelspecialist een bekend begrip in Deventer, In 2020 heeft deze onderneming nieuwe eigenaren gekregen en na 48 jaar de naam veranderd naar Versluis Sleutelservice. Niet heel gek want de nieuwe eigenaren heetten Versluis van hun achternaam! Nog geen jaar later zijn zij de winkel gaan moderniseren en verhuisd naar een modern pand!

Heb je de deur achter je dicht getrokken en liggen je sleutels nog binnen op tafel? Contact Versluis, zij komen u dag en nacht helpen om je weer binnen te laten! Versluis is een speciaalzaak in beveiliging en toegangstechniek.

Ervaar je problemen met je sloten, wil je de beveiliging van je woning verbeteren of ben je opzoek naar advies met betrekking tot beveiliging en toegangstechnieken, dan is Versluis de winkel om even naar binnen te stappen. Het belangrijkste vindt Versluis dat je een veilig gevoel hebt wanneer je thuis bent. Zij zullen er dan ook alles aan doen om een veilige woonomgeving voor je te creƫren. Daarnaast kun je hier ook terecht om sleutels te laten dupliceren.

Meet Our Team

Dennis Versluis Eigenaar

Evelien Versluis Eigenaar

Rachel N. Weekend hulp

Vacant Vacature beschikbaar

Doe altijd ramen dicht, lichtje aan,deur op slot!

Ook als je maar heel even weg gaat.


Maak het inbrekers niet te makkelijk!