Versluis Sleutelservice

Buiten Gesloten

Is de deur op slot en bent u de sleutel kwijt dan kan dat erg vervelende gevolgen hebben. Toch kunnen wij u dan goed helpen en de deur voor u open maken

Deur op slot

Het komt vaker voor dan u denkt. U loopt even naar buiten en een windvlaag waait de deur dicht, of u loopt naar buiten in de veronderstelling de sleutel bij u te hebben.

Ook gebeurd het dat er aan de binnenzijde nog een sleutel in de deur steekt.

Wanneer dit gebeurd kunnen we u doorgaans zonder schade weer naar binnen helpen.

 

Deur dicht getrokken

gallery/openen deur

Staat u buiten en werkt het slot of de cilinder niet meer? Ook dan helpen we u weer naar binnen.

Slot defect

In bijna elk geval kunnen we u binnen helpen. Uiteraard verschild elke situatie van elkaar en is het niet altijd even makkelijk de deur te openen. Het is daarom ook moeilijk te bepalen hoe lang, hoeveel moeite en welke gereedschappen nodig zijn. Ook het bepalen welke materialen nodig zijn voor eventueel herstel is lastig.

We hanteren derhalve op werkdagen een standaard tarief van €90,- voor het eerste uur. Dit is inclusief voorrijkosten.

Openen op werkdagen na 17:00 uur vragen we een standaard tarief van €120,- voor het eerste uur. Dit is inclusief voorrijkosten.

Openen in het weekend tot 17:00 uur vragen we een standaard tarief van €150,- voor het eerste uur. Dit is inclusief voorrijkosten.

Openen in de nachtelijke uren na 22:00 uur vragen we een standaard tarief van €180,- voor het eerste uur. Dit is inclusief voorrijkosten.

Openen tijdens feestdagen vragen we een standaard tarief van €210,- voor het eerste uur. Dit is inclusief voorrijkosten.

Let wel, eventuele bijkomende materialen zullen hier nog bij komen maar altijd met u in overleg worden geleverd.

Wij zijn 24 uur per dag/ 7 dagen per week bereikbaar via het telefoonnummer: 0570 - 617 098

Kosten en voorwaarden

Niet eens met onze tarieven of kunt u ons niet bereiken?

Zoek altijd goed uit of een slotenmaker is aangesloten bij een organisatie zoals PKVW of heeft een slotenmaker een fysiek bezoekadres? Er zijn veel schrijnende verhalen over malafide slotenmakers die exorbitante bedragen vragen. Zie hieronder een aflevering van "Opgelicht".

LET OP! Voor malafide slotenmakers

Opgelicht